Αρχική Σελίδα Προϊόνταχάλυβα Γύρου της γραμμής

SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος

Πιστοποίηση
Κίνα JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
αυτό είναι η δεύτερη διαταγή λ αγοράζει αυτήν την επιχείρηση, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, ίδιο πράγμα όπως η ποιότητα europure .we θα πάει στο ccooperate με αυτήν την επιχείρηση.

—— Andrew Greg - Τουρκία

το φύλλο ανοξείδωτου 200 τόνου προσεγγίζεται στις 10 Οκτωβρίου 2014, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή., παραδίδει το χρόνο είναι πολύ γρήγορη αυτό είναι πολύ τυχερή εμείς βρίσκει αυτό το εργοστάσιο

—— Chard Kilar Mechile - Brazial

Πρέπει να συνεργαστούμε με αυτό το εργοστάσιο πολλά έτη, όλα πηγαίνουν πολύ Well.l όπως αυτό το εργοστάσιο!

—— Tony Hilton - Πολωνία

Αυτό είναι την τρίτη φορά μας αγοράζει από Mittel, η ποιότητα είναι πολύ αγαθά, είμαστε ευτυχείς να βρούμε αυτό το αξιόπιστο εργοστάσιο

—— Natalya ugay-Ρωσία

Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και χρόνος παράδοσης πολύ γρήγορα, θέλουμε να κάνουμε μακροχρόνιες επιχειρήσεις όρων με αυτήν την επιχείρηση

—— Pongpol pluemsati-Ταϊλάνδη

Είμαι Online Chat Now

SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος

SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος
SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος

Μεγάλες Εικόνας :  SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Mittel
Πιστοποίηση: SGS ISO MTC
Αριθμό μοντέλου: AISI 4340
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100KGS
Τιμή: 1.65USD/KG
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο ΚΙΒΩΤΙΟ παλετών
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 80000KGS

SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος

περιγραφή
Βαθμός χάλυβα: 4340 κράμα ή όχι: Είναι κράμα
Τεχνική: Καυτός - κυλημένος Εφαρμογή: Φραγμός δομικού χάλυβα, φραγμός χάλυβα κύβων, φραγμός χάλυβα εργαλείων, χημική ουσία, ναυπηγική
Τύπος: Φραγμός χάλυβα κραμάτων Πρότυπα: ASTM,DIN,AISI,JIS
Ειδική χρήση: Χάλυβας φορμών Μορφή: Κύκλος
Μήκος: 1--12m Επιφάνεια: μαύρος ή φωτεινός
Υψηλό φως:

Η επιφάνεια ξεφλούδισε γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένος

,

228HB χάλυβας γύρω από το φραγμό

,

Ανοπτημένος γύρω από το φραγμό

AISI/SAE 4340 ΧΆΛΥΒΑΣ ΚΡΑΜΆΤΩΝ

ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
C% Άνθρακας 0,38 – 0,43
Mn% Μαγγάνιο 0,6 – 0,8 ανώτατο
P% Φώσφορος 0,035 ανώτατος
S% Θείο 0,040 ανώτατο
Si% Πυρίτιο 0,15 – 0,3
Ni% Νικέλιο 1,65 – 2,0
Cr% Χρώμιο 0,7 – 0,9
Mo% Μολυβδαίνιο 0,2 – 0,3

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΚΡΑΜΑΤΩΝ 4340

4340 είναι ένας χάλυβας κραμάτων νικέλιο-χρώμιο-μολυβδαίνιου που είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του και τη δυνατότητά του να επιτύχει τις υψηλές δυνάμεις στον υποβαλλόμενο σε θερμοθεραπεία όρο. Έχει την πολύ καλή αντίσταση κούρασης.

Αυτό το κράμα, 4340, μπορεί να είναι υποβαλλόμενο σε θερμοθεραπεία στα υψηλής αντοχής επίπεδα διατηρώντας την καλή ανθεκτικότητα, την αντοχή και τα επίπεδα δύναμης κούρασης, που συνδυάζονται με την καλή ατμοσφαιρική αντίσταση διάβρωσης, και τη δύναμη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εμπορικός και στρατιωτικό αεροπλάνο, αυτοκίνητα συστήματα, σφυρηλάτησε τις υδραυλικές και άλλες εφαρμογές εργαλειομηχανών, σφυρηλατημένοι στροφαλοφόροι άξονες χάλυβα.

ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΆΤΙ

Το σφυρηλατημένο κομμάτι πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ 2250 και 1800 º Φ (1230 και 980 º Γ.). Τα μέρη να είναι αργά που δροσίζονται πρέπει μετά από το σφυρηλατημένο κομμάτι στις τέφρες ή την άμμο κ.λπ.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ

Η θερμική επεξεργασία μετά από να σφυρηλατήσει πραγματοποιείται για να καταστήσει το χάλυβα κατάλληλο για στη μηχανή, και για να συναντήσει τα μηχανικά όρια ιδιοκτησίας που διευκρινίζονται για τις ιδιαίτερες εφαρμογές του χάλυβα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να επεξεργαστεί με θερμότητα ένα δεδομένο μέρος χάλυβα και είναι μόνο μέσω της πρακτικής ότι η βέλτιστοι θερμοκρασία και οι όροι μπορούν να καθοριστούν. Οι ακόλουθες πληροφορίες πρέπει να ληφθούν ως οδηγός μόνο.

ΑΝΟΠΤΗΣΗ

Για να λάβουν μια pearlitic δομή σε ορισμένα μέρη για την κατεργασία, 4340 πρέπει να ανοπτηθούν σε μια ονομαστική θερμοκρασία 1525 º Φ (830 º Γ,) δροσίζοντας σε 1350 º Φ (730 º Γ) και την ψύξη φούρνων σε 1130 º Φ (610 º Γ) σε ένα ποσοστό 20 º Φ (11 º Γ) ανά ώρα, έπειτα αερόψυξη. Αυτή η διαδικασία, γνωστή τόσο πλήρης ανόπτηση, είναι πολύ χρονοβόρα όπως περιλαμβάνει την αργή ψύξη πέρα από την ολόκληρη σειρά θερμοκρασίας από τη austenitizing θερμοκρασία σε μια θερμοκρασία αρκετά κάτω από αυτήν στην οποία ο μετασχηματισμός είναι πλήρης.

Να λάβει το α η δομή στο βαθμό 4340 περιλαμβάνει στην ψύξη φούρνων 1380 º Φ (750 º Γ,) σε 1300 º Φ (705 º Γ) έπειτα σε 1050 º Φ (565 º Γ) σε ένα ποσοστό 5 º Φ (3 º Γ) ανά ώρα. Αυτή η δομή θα οδηγήσει πιθανώς στην καλύτερη κατασκευασιμότητα από η χονδροειδής πεταλώδης pearlite δομή που λαμβάνεται από το σύνολο να ανοπτήσει τη διαδικασία.

ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτή η διαδικασία ορίζεται ως θερμαίνοντας έναν χάλυβα σε μια θερμοκρασία επάνω από ferrite στη θερμοκρασία μετασχηματισμού ωστενίτη, δροσίζοντας έπειτα στον αέρα σε μια θερμοκρασία αρκετά κάτω από αυτήν την θερμοκρασία μετασχηματισμού. Η επεξεργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί στα σφυρηλατημένα προϊόντα ως ρυθμίζοντας επεξεργασία πριν από την τελική θερμική επεξεργασία. Η ομαλοποίηση χρησιμεύει επίσης να καθαρίσει τη δομή των σφυρηλατημένων κομματιών που να έχει δροσίσει μη-ομοιόμορφα από τη λειτουργία σφυρηλατημένων κομματιών τους. Η ονομαστική θερμοκρασία ομαλοποίησης για το βαθμό 4340 είναι 1500 º Φ (815 º Γ,) αλλά η εμπειρία παραγωγής μπορεί να απαιτήσει μια θερμοκρασία είτε 50 º Φ (10 º Γ) επάνω από είτε κάτω από αυτήν την θερμοκρασία. Εμπειρικά, όταν ομαλοποιούνται τα σφυρηλατημένα κομμάτια πριν από, για παράδειγμα, να ανθρακιάσουν ή να σκληρύνουν και να μετριάσουν, η ανώτερη σειρά της ομαλοποίησης των θερμοκρασιών χρησιμοποιείται. Κατά την ομαλοποίηση είναι η τελική θερμική επεξεργασία, η σειρά χαμηλότερης θερμοκρασίας χρησιμοποιείται.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Αυτή η θερμική επεξεργασία οδηγεί στο σχηματισμό του μαρτενσίτη μετά από να αποσβήσει, με συνέπεια την αυξανόμενες σκληρότητα και την εκτατή δύναμη. Μια σειρά θερμοκρασίας 1500 – 1550 º Φ (815 – 845 º Γ) είναι η κανονική austenitizing θερμοκρασία για την άμεση σκλήρυνση του βαθμού 4340. Η απόσβεση πετρελαίου χρησιμοποιείται κανονικά για 4340 δεδομένου ότι το hardenability του κράματος ταιριάζει σε αυτήν την μέθοδο απόσβεσης.

ΜΕΤΡΙΑΣΗ

Η μετρίαση πραγματοποιείται για να ανακουφίσει τις πιέσεις από τη σκληραίνοντας διαδικασία, αλλά πρώτιστα για να λάβει τις μηχανικές ιδιότητες που απαιτούνται για την τελική εφαρμογή. Η πραγματική μετριάζοντας θερμοκρασία θα επιλεχτεί για να συναντήσει τις απαραίτητες ιδιότητες, και σε πολλές περιπτώσεις θα είναι ένα θέμα δοκιμής και λάθους.

Αυτός ο βαθμός 4340 μπορεί επίσης να με την εναζώτωση ή τη φλόγα ή τη σκλήρυνση επαγωγής.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Αυτός ο βαθμός είναι εύκολα machinable, με είτε μια χονδροειδή πεταλώδη pearlitic δομή είτε το α η δομή καλύτερα που ενθαρρύνεται, ανάλογα με το μέγεθος τμημάτων και την πολυπλοκότητα και το ποσό κατεργασίας που πραγματοποιείται. Εάν υπάρχει αμφιβολία για την καταλληλότητα οποιασδήποτε άλλησδήποτε δομής, κατόπιν μια δομή spheroidizrd πρέπει να στοχεύσουν για στη θερμική επεξεργασία.

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Αυτός ο βαθμός είναι εύκολα ενωμένος στενά στον ανοπτημένο όρο, αλλά η συγκόλληση στον και μετριασμένο όρο πρέπει να αποφευχθεί όπου είναι δυνατόν λόγω της επίδρασης στις μηχανικές ιδιότητες. Η ένωση ή φλόγα ή οι επαγωγή όροι δεν συστήνονται.

 

SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος 0SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος 1SAE4340 χάλυβας γύρω από το φραγμό καυτό - κυλημένη ανοπτημένη επιφάνεια 228HB ξεφλουδισμένος 2

Στοιχεία επικοινωνίας
JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gao Ben

Τηλ.:: +8618068357371

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)