Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Jiangsu Mittel Steel Industrial Limited βρίσκεται στην πόλη Wuxi, μια όμορφη πόλη κοντά στη Σαγκάη.  Το Wuxi είναι στενό στη Σαγκάη (ΧΆΛΥΒΑΣ BAO), Zhangjiagang (ZPSS), Ningbo (BAO XIN), KUN SHAN (DKSS), απολαμβάνει την άριστη γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου. , Wuxi γίνεται το μεγαλύτερα φύλλο ανοξείδωτου, το πιάτο και τα κέντρα ανεφοδιασμού σπειρών στην Κίνα. Το Jiangsu Mittel Steel Industrial Limited καθιερώθηκε το 1998 έτη. σαν ένα από τα μεγαλύτερους stockists και τους κατασκευαστές των βιομηχανικών προϊόντων και των παραγώγων ανοξείδωτου βαθμού σε Wuxi, κρατάμε ένα απόθεμα 50000 τόνων κάθε μήνα, έτσι μπορούμε αγαθά παράδοσης στο γρήγορο χρόνο.

 

Η επιχείρησή μας παρέχει τα κρύα/hot-rolled φύλλα ανοξείδωτου, τις σπείρες ανοξείδωτου και το πιάτο ανοξείδωτου σε πολλά εργοστάσια χάλυβα από το athome και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του κοβαλτίου χάλυβα Shanxi Taigang Iron&. ΕΠΕ (TISCO) Zhangjiagang Pohang (ZPSS), ΧΆΛΥΒΑΣ της Σαγκάη BAO, Ningbo Baoxin και εργοστάσια χάλυβα στην περιοχή της Ταϊβάν, την ηπειρωτική χώρα κινέζικα και τις ξένες χώρες και τις περιοχές. 

Μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές γραμμές μας είναι 201.202.304 (1,4301) .304L.316.316L (1,4404) .430.409L, 309S, 310S (1,4845) .317L.904L.S31803 (1,4462). S32750.S32760, τελειώστε: 2B, BA, ΝΟ 1 ΝΟ 4, HL, 8K και ούτω καθεξής… Εν τω μεταξύ, η επιχείρησή μας είναι επίσης δεσμευμένος μακροπρόθεσμα ανεφοδιασμός των σπιτικών & εισαγόμενων μέσων και παχιών πιάτων, που γαλβανίζεται και προϊόντα χάλυβα άνθρακα. 

Εμμένοντας στην αρχή «της ποιότητας πρώτα και του πελάτη πρώτιστου», η επιχείρησή μας θα προσφέρει τη μακροπρόθεσμη υπηρεσία στους σε εθνικό επίπεδο κατασκευαστές των οικιακών συσκευών, των ανελκυστήρων, του επιτραπέζιου σκεύους, των διακοσμήσεων, των δεξαμενών και των μηχανών. Μπορούμε να προσφέρουμε ακριβές παγωμένο wiredrawing, λήξη καθρεφτών 8K και να ξαφρίσουμε το λάδι-γδάρσιμο πινάκων των διάφορων προδιαγραφών ανά πάσα στιγμή. Τα ακριβώς-επεξεργασμένα προϊόντα θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας για υψηλό - ποιότητα. Η επιχείρησή μας είναι μια σύγχρονες διανομή και μια αποθήκευση επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. 

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

ΚΙΝΑ JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Εταιρικό Προφίλ 1

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας Mittel Steel Industrial Limited είναι κατασκευή από το 1998, καθιερώνουμε το μέρος εξαγωγής μας στο 2002, έχουμε 12 έτη εμπειρίας εξαγωγής. Μετά από 16 έτη αναπτυχθείτε, η επιχείρησή μας γίνεται ώριμη, ισχυρή, αξιόπιστη επιχείρηση. πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στο furture.

 

Το Mittel είναι μια γνωστή σύγχρονη περιεκτική επιχείρηση υπηρεσιών χάλυβα που ειδικεύεται στην επεξεργασία, τις πωλήσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες του ανοξείδωτου και του χάλυβα άνθρακα. Κατέχει τους εξοπλισμούς επεξεργασίας παγκόσμιου πρώτης τάξεως χάλυβα, το σύγχρονα φυσικά και χημικά εξεταστικά κέντρο και τα 7 επεξεργαμένος τις πλατφόρμες όπως «κουρεύοντας, η κοπή, επιφάνεια τελειώνει, διαμόρφωση, κατεργασία ένωσης και μέταλλο φύλλων ακρίβειας». Το 2015, με 3234 υπαλλήλους, ο όγκος πωλήσεων που επιτεύχθηκε σε RMB 18 δισεκατομμυρίων, μεταξύ του οποίου ανοξείδωτο τόνων 1.39million και 7 τόνων χιλιάδες χάλυβα άνθρακα πωλήθηκαν, 2,09 εκατομμύρια τόνοι χάλυβας άνθρακα τόνων ανοξείδωτου και 0.61million υποβλήθηκε σε επεξεργασία.

Το Daming έχει 8 επεξεργαμένος τα κέντρα σε Wuxi, Hangzhou, Wuhan, Tianjin, το Taiyuan, Jingjiang, Zibo και Tai. Και η βαθιά επεξεργασία 2 στρέφεται, βαριές βιομηχανία Mittel & τεχνολογία μετάλλων Mittel. 9 υποκαταστήματα σε Ningbo, Σαγκάη και Wuxi Qianzhou, κ.λπ. Στην κατοχή των διάσημων προμηθευτών σε όλο τον κόσμο και τη μεγαλύτερη και πληρέστερη πλατφόρμα σημείων στην Κίνα, Mittel καυχάται τη γνωστές «επεξεργασία χάλυβα και το κέντρο διανομής στη βιομηχανία κατασκευής» και τη «υπεραγορά αλυσίδων για το ανοξείδωτο σημείων και το χάλυβα άνθρακα»

Από το 2006, Mittel είναι μια από τις τοπ 500 κινεζικές επιχειρήσεις στη βιομηχανία κατασκευής για αρκετά διαδοχικά έτη. Το 2015, Mittel ταξινόμησε Νο 299. Το Mittel απονεμήθηκε επίσης «No.1 των κινεζικών top 10 επιχειρήσεων κυκλοφορίας ανοξείδωτου» από τον υλικό κλάδο ανοξείδωτου ένωσης κυκλοφορίας μετάλλων της Κίνας. Το Mittel πέρασε επιτυχώς το ISO 9001: ποιοτική πιστοποίηση του 2008 και κερδισμένος τον τιμητικό τίτλο της επιχείρησης διοικητικών μεριμνών 4A. Μετά από αρκετά έτη γρήγορης ανάπτυξης, Mittel διεθνές έχει γίνει το μέλος δικτύων της ρόδας ένα Sinopec προμηθευτής, η μονάδα μελών της κοινωνίας δοχείων πίεσης της Κίνας, της ένωσης πυρηνικής ενέργειας της Κίνας, της ένωσης ανελκυστήρων της Κίνας, ένωση αερίου ένωσης και της Κίνας βιομηχανίας ποτών της Κίνας, του αντιπροέδρου και της μονάδας αντιπροέδρου της πετροχημικής ένωσης βιομηχανίας εξοπλισμού επαρχιών Jiangsu.

Την 1η Δεκεμβρίου 2010, Mittel απαριθμήθηκε επίσημα στο χρηματιστήριο Χονγκ Κονγκ και έγινε η πρώτη απαριθμημένη επιχείρηση της βιομηχανίας επεξεργασίας & κατασκευής ανοξείδωτου στην Κίνα. Η επιχείρηση του Mittel έχει επεκταθεί από την παραδοσιακή βιομηχανία στους τομείς εξεχουσών θέσεων όπως η πετροχημική, νέα ενέργεια, η βιο-φαρμακευτική, ηλεκτρονική επικοινωνία, το ειδικό σκάφος, η διέλευση ραγών και η αεροδιαστημική βιομηχανία όπου Mittel είναι σε θέση να παρέχει ποικίλη κατασκευή μερών και ημι-μερών.

Στοχεύοντας να χτίσει έναν κόσμο που οδηγεί και η εσωτερική τοπ επιχείρηση υπηρεσιών επεξεργασίας χάλυβα, Mittel έχει επιταχύνει την ανάπτυξη του χάλυβα που η βαθιά επεξεργασία, κατασκεύασε τη συστάδα επεξεργασίας & διανομής και επέκτεινε τη βιομηχανική αλυσίδα. Με ένα διάστημα περισσότερο από 1.000 MU και μια επένδυση RMB 2.000.000.000,00, το πρόγραμμα Jingjiang είναι κάτω από την κατασκευή και θα αφιερωθεί στην καθιέρωση ότι Mittel θα προσπαθήσει να γίνει ένα νέο σύγχρονο τεχνολογικό πάρκο χάλυβα.

JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Χάλυβας Mittel

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ετήσιες πωλήσεις : 80Millen-100 Millen

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Πιστοποιήσεις