Αρχική Σελίδα Προϊόνταπλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα

Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
αυτό είναι η δεύτερη διαταγή λ αγοράζει αυτήν την επιχείρηση, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, ίδιο πράγμα όπως η ποιότητα europure .we θα πάει στο ccooperate με αυτήν την επιχείρηση.

—— Andrew Greg - Τουρκία

το φύλλο ανοξείδωτου 200 τόνου προσεγγίζεται στις 10 Οκτωβρίου 2014, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή., παραδίδει το χρόνο είναι πολύ γρήγορη αυτό είναι πολύ τυχερή εμείς βρίσκει αυτό το εργοστάσιο

—— Chard Kilar Mechile - Brazial

Πρέπει να συνεργαστούμε με αυτό το εργοστάσιο πολλά έτη, όλα πηγαίνουν πολύ Well.l όπως αυτό το εργοστάσιο!

—— Tony Hilton - Πολωνία

Αυτό είναι την τρίτη φορά μας αγοράζει από Mittel, η ποιότητα είναι πολύ αγαθά, είμαστε ευτυχείς να βρούμε αυτό το αξιόπιστο εργοστάσιο

—— Natalya ugay-Ρωσία

Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και χρόνος παράδοσης πολύ γρήγορα, θέλουμε να κάνουμε μακροχρόνιες επιχειρήσεις όρων με αυτήν την επιχείρηση

—— Pongpol pluemsati-Ταϊλάνδη

Είμαι Online Chat Now

Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού

Κίνα Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού προμηθευτής
Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού προμηθευτής Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΧΆΛΥΒΑΣ της Κίνας TISCO BAO
Μάρκα: TISCO
Πιστοποίηση: SGS ISO
Αριθμό μοντέλου: SUS444

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1ton
Τιμή: 3450 USD/Ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εξαγωγής
Δυνατότητα προσφοράς: 500 ΤΟΝΟΙ
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Βαθμός: 444 Επιφάνεια: 2B
Πλάτος: 1000 1219 1500 2000 Μήκος: 2000 2438 3000 6000
Τύπος: ελασματοποιημένος εν ψυχρώ

Sus444 φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου που χρησιμοποιείται για τη δεξαμενή νερού ανοξείδωτου

ΤΟ EN 1,4521/AISI 444

 ο βαθμός 4521 είναι ένα διπλό σταθεροποιημένο φερριτικό ανοξείδωτο που περιέχει το μολυβδαίνιο 2%. Ο βαθμός 4521 είναι ισοδύναμος με τον ευρωπαϊκό κώδικα 1,4521 και αμερικανικός τυποποιημένος χαρακτηρισμός ASTM 444.

Χάρι στην ανάμιξη μολυβδαίνιου και τη μάλλον υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμιο 18%, ο βαθμός έχει τις άριστες ιδιότητες διάβρωσης. Η αντίσταση διάβρωσης είναι συγκρίσιμη με τον ωστενιτικό βαθμό 4401/4404 στις διάφορες εφαρμογές. Ως αποτέλεσμα της ανάμιξης μολυβδαίνιου, οι τιμές δύναμης για 1,4521 είναι υψηλότερες έναντι του βαθμού 1,4509.

Η σταθεροποίηση γίνεται χρησιμοποιώντας και το τιτάνιο και το νιόβιο. Ως αποτέλεσμα της ανάμιξης νιόβιου, μια πλήρως σταθεροποιημένη μικροδομή μπορεί να επιτευχθεί με τα χαμηλότερα επίπεδα τιτανίου, η οποία βελτιώνει τις ιδιότητες επιφάνειας. Η επιμήκυνση στις τιμές σπασίματος μέχρι 30% (A80) μπορεί να επιτευχθεί. Οι πιό λεπτομερείς τεχνικές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν από τα φύλλα στοιχείων Outokumpu.

Αυτές οι ιδιότητες κάνουν το βαθμό 1,4521 ένα ιδανικό υλικό για τους ανταλλάκτες θερμότητας, τους λέβητες και τους θερμοσίφωνες. Αυτός ο βαθμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στους σωλήνες για το νερό βρύσης και σε άλλες εφαρμογές μέσα στα περιβάλλοντα πόσιμου νερού. 1.4521 ο βαθμός, παραδείγματος χάριν, εγκρίνεται για τη χρήση των εφαρμογών πόσιμου νερού από τις γερμανικές (DVGW) και ελβετικές αρχές του (SVGW). Μια άλλη εφαρμογή που έχει τις παρόμοιες απαιτήσεις είναι στους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Αντίσταση διάβρωσης

Ο βαθμός 1. 4521 είναι αναμιγμένος μολυβδαίνιο ferritc χάλυβας, και λόγω αυτού, η αντίσταση στην εντοπισμένη διάβρωση είναι στενή στο βαθμό 1,4404/AISI 316 «οξύμαχος» ωστενιτικός. Στο χλωρίδιο που περιέχει τις λύσεις η διάβρωση και η διάβρωση ρωγμών είναι δυνατές, ανάλογα με τις διάφορες παραμέτρους όπως τη συγκέντρωση χλωριδίου, τη θερμοκρασία, την αξία pH, την οξειδοαναγωγική δυνατότητα, τη γεωμετρία ρωγμών και άλλες. Η βέλτιστη υλική απόδοση επιτυγχάνεται συνήθως μέσω του αποδοτικού σχεδίου, της σωστής επεξεργασίας μετα-συγκόλλησης και του κανονικού καθαρισμού κατά τη διάρκεια της χρήσης (αν εφαρμόζεται).

Οι νικέλιο-ελεύθεροι φερριτικοί βαθμοί έχουν τις άριστες αντιστάσεις προκληθε'ν στο χλωρίδιο ράγισμα διάβρωσης πίεσης.

Σχηματιστικότητα

1.4521 μπορεί να είναι εύκολα μορφοποιημένο στο κρύο με όλες τις τυποποιημένες διαδικασίες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το βαθύ σχέδιο. Το βαθύ drawability Outokumpu 4521 είναι συγκρίσιμο με αυτό των χαλύβων ποιοτικού άνθρακα βαθιών σχεδίων.

4521 έχουν ένα χαμηλότερο σκληραίνοντας ποσοστό εργασίας από τους τυποποιημένους ωστενιτικούς βαθμούς. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το βαθμό 4521 λιγότερο κατάλληλο για τις εφαρμογές που περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση τεντωμάτων. Για τον ίδιο λόγο, 4521 είναι ευκολότερα κρύα διαμορφωμένη και επεξεργασμένη στη μηχανή. Οι δυνάμεις που απαιτούνται στην κρύος-διαμόρφωση και την κατεργασία είναι παρόμοιες με εκείνους που απαιτούνται για τους χαμηλός-αναμιγμένους χάλυβες άνθρακα.

Κανονικά, 4521 δεν είναι επιρρεπή σε η «ridging και roping» ατέλεια επιφάνειας στο βαθύ σχέδιο.

Συγκόλληση

1.4521 παραχθείς από Outokumpu έχει το χαμηλό περιεχόμενο Γ και Ν. Σταθεροποιείται επίσης με το τιτάνιο και το νιόβιο που μειώνει ή αποτρέπει το sensitation και το σχηματισμό του μαρτενσίτη. Η σταθεροποίηση δίνει αυτόν τον σε φερριτικό χάλυβα την καλύτερη ιδιότητα συγκόλλησης από πολλοί από τους προηγουμένως παρουσιασμένους φερριτικούς χάλυβες. Η ιδιότητα συγκόλλησης περιορίζεται κυρίως από την αύξηση σιταριού του HAZ (η θερμότητα είχε επιπτώσεις στη ζώνη), έτσι η εισαγωγή θερμότητας πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο. Τα ωστενιτικά υλικά πληρώσεως χρησιμοποιούνται συνήθως.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η επεξεργασία τροφίμων, το ζυθοποιείο και ο εξοπλισμός κατασκευής κρασιού, ζεστό νερό τοποθετούν σε δεξαμενή, σωλήνωση θερμότητα-ανταλλακτών και αυτοκίνητα συστατικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο τύπος 444 είναι ένας χαμηλός άνθρακας, χαμηλό άζωτο, φερριτικό ανοξείδωτο που παρέχει τον ανώτερο διάβρωσης και αντίστασης διάβρωσης ρωγμών στα περισσότερα φερριτικά ανοξείδωτα. Οι εφαρμογές που απαιτούν την ανώτερη αντίσταση διάβρωσης και την αντίσταση στο ράγισμα διάβρωσης πίεσης χλωριδίου είναι ιδανικές για αυτό το κράμα.

ΧΗΜΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ

Άνθρακας: 0,025 ανώτατα
Μαγγάνιο: 1.00 ανώτατος
Πυρίτιο: 0,60
Χρώμιο: 17.50-19.50
Νικέλιο: 01,00 ανώτατο
Μολυβδαίνιο: 1. το 75-2.50
Titanium+ κολόμβιο: 0,20 + 4x (άζωτο Carbon+) ελάχιστος-0,80 ανώτατα
Φώσφορος: 0,040 ανώτατα
Θείο: 0,030 ανώτατα
Σίδηρος: Ισορροπία

ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πυκνότητα: 0,28 lbs/in3 7,75 g/cm3

Ηλεκτρική ειδική αντίσταση: microhm-(microhm-εκατ.):
68 ° Φ (20 ° Γ): 22.50 (57)

Συγκεκριμένη θερμότητα: BTU/lbl° Φ (kJ/kg•Κ):
32 - 212 ° Φ (0 - 100 ° Γ): 0,102 (0,427)

Θερμική αγωγιμότητα: BTU/hr/ft2/ft/° Φ (W/m•Κ)
Σε 212 °F (100 °C): 15.5 (26,8)

Σημάνετε το συντελεστή της θερμικής επέκτασης: in/inl° Φ (µm/m•Κ):
32 - 212 ° Φ (0 - 100 °C): 6.1 X 10 s (11,0)

Συντελεστής της ελαστικότητας: ksi (MPA)
29 X 103 (200 X 103) στην ένταση
 

Μαγνητική διαπερατότητα: Μαγνητικός

Λειώνοντας σειρά: 2700 - 2790 ° Φ (1482 - 1532 °C)

ΜΟΡΦΕΣ

Σπείρα - λουρίδα, φύλλο αλουμινίου, καλώδιο κορδελλών - σχεδιάγραμμα, κύκλος, επίπεδος, τετράγωνο

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΑΝΟΠΤΗΜΕΝΟΣ

Τελευταία εκτατή δύναμη: 60 KSI λ. (414 MPA λ.)
Δύναμη παραγωγής (0,2% που αντισταθμίζεται): 40 KSI λ. (276 MPA λ.)
Επιμήκυνση: 22% λ.
Σκληρότητα: Rb 90 ανώτατο

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΜΕΤΡΙΑΣΜΕΝΟΣ

Ο τύπος 444 μπορεί να κυληθεί σε διάφορο μετριάζει. Συμβουλευθείτε τις τεχνικές υπηρεσίες Ulbrich εάν ιδιοσυγκρασία που κυλιέται - το προϊόν απαιτείται.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ

Αναφερθείτε στο NACE (εθνική ένωση των μηχανικών διάβρωσης) για τις συστάσεις.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

# 1 - καυτός - που κυλιέται ανοπτημένος και που αφαιρείται τα άλατα. Είναι διαθέσιμο στη λουρίδα, το φύλλο αλουμινίου και την κορδέλλα. Χρησιμοποιείται για τις εφαρμογές όπου ομαλός ένας διακοσμητικός τελειώνει δεν απαιτείται.
# 2$ος - θαμπό τέρμα που παράγεται με το κρύο κύλισμα, την ανόπτηση και την αφαίρεση των αλάτων. Χρησιμοποιημένος για τα κοιλαμένα μέρη και εκείνα τα μέρη που πρέπει να διατηρήσουν τα λιπαντικά στη διαμορφώνοντας διαδικασία. # 2B - ομαλό τελειώστε παραχθείς με το κρύο κύλισμα, την ανόπτηση και την αφαίρεση των αλάτων. Ένα ελαφρύ πέρασμα κρύου κυλίσματος προστίθεται μετά από ανοπτεί με τους γυαλισμένους ρόλους που δίνουν του ένα φωτεινότερο τέρμα από το 2$ο.
#BA- φωτεινοί ανοπτημένοι ελασματοποιημένος εν ψυχρώ και φωτεινός που ανοπτείται
#CBA- η φωτεινή ανοπτημένη ελασματοποιημένη εν ψυχρώ μεταλλίνη σειράς μαθημάτων τελειώνει και φωτεινός ανοπτήστε
#2 - ελασματοποιημένος εν ψυχρώ
# 2BA- ομαλό τελειώνει παραχθείς με το κρύο κύλισμα και τη φωτεινή ανόπτηση. Ένα ελαφρύ πέρασμα που χρησιμοποιεί τους ιδιαίτερα γυαλισμένους ρόλους παράγει ένα στιλπνό τέρμα. Ένα 2BA τελειώνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ελαφριά διαμορφωμένες εφαρμογές όπου ένα στιλπνό τέρμα επιδιώκεται στο διαμορφωμένο μέρος. Γυαλισμένος - το διάφορο τρίξιμο τελειώνει για τις συγκεκριμένες τελειωμένες στιλβωτική ουσία απαιτήσεις.
* Δεν είναι όλα τα τέρματα διαθέσιμα για όλα τα κράματα - ελάτε σε επαφή με τις πωλήσεις Ulbrich για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

XC - Το επιπλέον καθαρό φωτεινό ανοπτημένο ή φωτεινό ανοπτημένο και ελασματοποιημένο εν ψυχρώ λίπος - εξαιρετικά-φωτεινό τελειώστε (για τις διακοσμητικές εφαρμογές) το σαπούνι - σαπούνι δεν αφαιρείται από το μετριασμένο καλώδιο για να ενεργήσει ως λιπαντικό.

* Ελάτε σε επαφή με το καλώδιο Ulbrich γιατί το καλώδιο συνήθειας τελειώνει.

ΚΡΥΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ο τύπος 444 παρέχει την άριστη σχηματιστικότητα και μπορεί να κοιλαθεί εύκολα και η περιστροφή διαμορφωμένος. Το τέντωμα που διαμορφώνει, εντούτοις, είναι περιορισμένο στην εφαρμογή για αυτό το κράμα.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ

Ο τύπος 444 είναι μη-θερμότητα θεραπεύσιμη.

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Για το καλύτερο τα αποτελέσματα αναφέρονται σε: Συγκόλληση SSINA «των ανοξείδωτων και άλλων μεθόδων ένωσης».

 

Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερούΕλασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο φύλλων ΗΠΑ AISI 444 Inox ανοξείδωτου για τη δεξαμενή νερού

Στοιχεία επικοινωνίας
JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gao Ben

Τηλ.:: +8618068357371

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα